Modell ?

Tjingeling!
Hoppas ni mår fint. Det gör jag i alla fall, efter en helt värdelös dag i skolan. Hade ett dock en väldigt bra stund med mina fina pojkvän istället.
Nu kom just hem från att ha "modelltestats", och läs här om du vill höra från början:

På PS hålls det varje år en modevisning, med alla som ska ta studenten från textil-, mode- och designlinjens kläder. Min textillärare tvingade mig (ja faktiskt, för jag tycker inte själv att jag har kapacitet och kropp för att vara modell) att anmäla mig här om veckan. Hon tog alla mått och fotade mig, och efter några dagar kom en tjej fram och sa att jag skulle komma och testa lite kläder idag.
Det är inte säkert att man blir modell bara för det, men de vill se hur kläderna sitter och sen bestämmer de vilka modeller de vill ha om några dagar.

Så, idag var jag där och "designern" som jag skulle prova för sa att hon hade exakt (o_O!) samma mått som jag, och som grädden på moset hette hon också Emma. Hoppas innerligt att jag får bära den svarta klänningen som hon hade gjort, den var snyggast.
Testade en outfit för en annan tjej också, för hennes modeller var för stora för just de här plaggen (känns ju bra i alla fall :P). Det var dock bara jeans och skjorta, inte lika kul som klänning alltså. Men men, vi får väl se hur det går.
Den 31a får man besked. Jag måste träna på att gå i högklackat ....
Ciao !Förresten!
Jag köpte en vårkappa idag. Lite väl tidigt kanske, men jag upptäckte att jag nästan dog av värma när jag cyklade till skolan imorse (i min vinterjacka alltså) så det är nog ändå dags med en lite tunnare jacka snart. 
Den finns även i rött och ljusgrått. Funderade lite på den grå, men kände att jag vill ha en ganska neutral jacka, eftersom jag gärna har färgglada skor och mönstrade halsdukar (mitt hår är ju ganska färggrant också). Dessutom har jag nog aldrig haft nån jacka som har varit svart.. jackorna jag har är blåa, blå-brun-rutiga, mörkgröna och brunmönstrade. Såhär ser i alla fall den nya ut:

image10
Kappa (dragkedja och tryckknappar). Från HM, 298 :-


 


Vad har du på hjärtat?
Postat av: Louise S.A

Åh va snygg!
Finns den i butikerna ännu eller bara på hemsidan?

Kramar Louise

2008-01-25 @ 17:47:26
URL: http://www.louisesa.blogg.se

Comments

Name
Remember me

Email (not published)

blog

Comment

Trackback
RSS 2.0