Långbräda

Goddagens!
Hur mår världen? BRAAA, för det är SOL! :D

Jag kan faktiskt inte vara på dåligt humör när det är fint väder. Det går bara inte.
Dessvärre har jag svårt att vara glad när det är grått och regnigt. Men, nu är våren påväg så jag lär väl få vara ganska glad :)

Jag måste säga att det känns väldigt konstigt att vara själv. Men. Det känns jävligt jävligt skönt.
Förlåt Alexis, jag vet att du läser min blogg, så jag tvekade ganska länge på att skriva detta. Ta det inte personligt, jag tycker om dig o så, det handlar inte om det. Det är verkligen på tiden att jag får lite tid själv.  Jag behöver det. Verkligen. Nu har jag liksom tid att ta hand om mig själv. Det var länge sen. Jag kan göra saker jag vill, när jag vill, och hur jag vill.

Som start på min egna tid har jag köpt en longboard. Jag har alltid velat kunna skejta, och nu kom jag på att varför inte? Jag har ju all tid i världen? Så, den här blev det:

    
såhär ser den ut :) 
och sådär lång är den. (Dessutom får ni se mina sletna slappkläder :P)

Jag hade hellre velat ha någon med en nice undersida, såklart, men tillslut var det ändå flest argument på att jag skulle köpa denna. Ska fixa balla märken och sånt att sätta på isället ^^
Yey, det här blir bra.

Nu måste jag gå och käka och sånt,
ikväll ska jag på konsert på Caprinus. Det är Captain Ed, MUTE och When Julie Sleeps som står för underhållningen. Ska bli himla kul :)

Ciao!

Vad har du på hjärtat?

Comments

Name
Remember me

Email (not published)

blog

Comment

Trackback
RSS 2.0