linjen som gud glömde

God förmiddag!

Min kompis sa en bra grej här om dagen: Estet - linjen som gud glömde.
Så är det ju, helt klart!
Idag kom jag till skolan 09.50, hade matte i 40 minuter, sedan var resten av lektionerna inställda, så det vara bara att hoppa på cyklen och trampa hem igen. Sjukt skönt, om ni frågar mig.


Igår tränade jag boxercise med vindsurfklassen. Det var kul, fast har lite ont i armarna idag såklart. Det blir verkligen att man försöker ger gärnet, när 98% av klassen är killar, som naturligtvis är starkare än mig. Samtidigt är det ganska kul att träna, svettas och jobba med killar. Det blir nästan en syskonrelation tycker jag, vi tar liksom hand om varandra, haha.
Ibland är jag storasyrran, som hjälper dem komma ihåg, fixa nått, hålla koll, osv. Men de är samtidigt storebrorsor till mig allihopa, som hjälper mig med tunga saker, typ bära, lyfta, nå upp till saker (ja, jag är ju kort.. nu behöver jag inte ens fråga längre ^^ ) och sånt. 
Sen så är det ju alltid extra kul att surfa förbi, köra skiten ur, eller reta de starka storebrorsorna, såklart ;)


image91
En surfklass ute på vattnet (vet ej vilken)Vi hade också lite info igår, om att från och med nu är det obligatorisk träningsdagbok.
Jag har redan gjort det i någon månad sådär. Rätt bra, vi använder funbeat.se, så tränarna kan hålla koll på oss.
Dock måste jag börja träna händerna! Årets premiär på vatten är om ca en månad tror jag, och tills dess måste jag ha tränat upp labbarna. Någon som har något tips på vad jag ska göra? Jag har ingen aning :S

Nu ska jag nog ta och städa lite. Passar ju bra när jag har extra tid över.
Ikväll ska jag på modellträning, och efter det träna basket.
:)

Ciao så länge !


Vad har du på hjärtat?

Comments

Name
Remember me

Email (not published)

blog

Comment

Trackback
RSS 2.0