saturday night

God morgon!
Jag sitter här med tandborsten i munnen, som vanligt, och ska snart iväg på basketmatch i Kinna.
Måste bara skriva  hur gårdagens kväll var. Och, ja. Den var fin och bra.
Vi lyssnade på musik på Caprinus, sedan gick alla vidare till Kalle på efterfest. Det blev helt jävla smockat i hans mammas lägenhet, så jag orkade inte vara där inne. Jag gick ut istället, och hade det bästa telefonsamtalet i mitt liv. Mih :')

En stund senare gick nästan hela festen till Katie istället. Det var lite rymligare. Och jättemysigt.
Jag kom hem klockan tre och min mamma var arg. Hon måste ju naturligtvis vänta tills jag kommer hem jämt (:S), och hon ska köra mig till Kinna idag halv 10, så ja.. alltså jag förstår att hon är sur. Det skulle jag också varit om det hade varit tvärt om, men jag kunde inte slita mig tidigare. Jag tar hellre utskällningen :)

Kvällens sjukaste måste jag också skriva ner! Alltså, igår var jag med om det typ mest gulliga spontana någon gjort för mig tror jag (sorgligt nog egentligen, men wii^^).
Jag och Adam hade snackat om armband och grejer på msn för några dagar sen. Vi snackade om en speciell sort som finns på Surfers Paradise, och hur snygga de är, vilka färger vi gillar, osv. Bara sådär i förbifarten...
Igår då, så står jag och pratar med adam utanför. Helt plötsligt början han greja i fickan och skruva lite på sig. Tillslut drar han upp världens finaste sånt där armband i den färgen jag gillar mest (dvs orange)!
Baah! Till saken hör den att de kostar 175 kr, och att jag och adam inte direkt känner varandra !
Hur som helst blev jag superglad och förvånad och allting :D Sånt där är jag inte med om så ofta, men jag älskar sånna där ... vad ska man säga ? Små överraskningar.
Åh.
:)

image85
Armband från Surfers Paradise, 175 kr.Nu måste jag springa in och packa basketbagen.
See ya !

Vad har du på hjärtat?

Comments

Name
Remember me

Email (not published)

blog

Comment

Trackback
RSS 2.0