Vår

God morgon.
Förlåt att jag är lite off, men det har sina anledningar. Hela jag är liksom lite matt.

Men igår var det den första vårdagen. Jag kände mig helt.. jättefull av lycka. Det var seriöst helt underbart. Jag kan nästan inte vara något annat än glad när solen skiner. Lyckopiller typ. Min textillekttion var inställd, så jag slutade klockan 11. Åt lunch på stan med Katie, sen ringde en otålig Linnea och sa till mig att åka hem. Vi åkte lite longboard, och låg i gräset och bara myste. Åh :D
Sen åkte jag till stan igen och hade min pianolektion. Och första vårdagen till ära köpte jag mig en vårjacka. En pullover från Nikita :)

image63
                    
image64

Pullover från Nikita 1699 :-
(jag har tagit bort luddet, så den ser lite vårigare ut)
IIkväll var det meningen att Don Karnage (mitt band alltså) skulle spela i Hässleholm. Men igårkväll fick vi reda på att det strulat med ljudtekniken typ, de fick inte tag i alla grejer heller, så de fick ställa in allt. Jävligt trist, och framförallt väldigt dåligt arrangerat tycker jag. Man borde väl ha allt 100% klart innan sista kvällen ?
Men det är klart, det är nog inte så lätt. Aja, får se vad jag ska hitta på ikväll istället. Två fester att välja mellan, men jag är redan rätt säker på vilken det kommer bli. (Dvs den med roligare personer, och inget ex)

Förresten ska vi spela på söndag också! Musik Direkt i Falkenberg. Jag har ingen aning om hur det kommer gå. Det var så länge sen vi spelade känns det som, så jag kommer knappt ihåg känslan av att sitta där uppe. Läskigt, för jag kommer förmodligen bli dönervös. Jag vet inte vad jag ska ha för kläder heller. Tips på roliga scenkläder någon?


Nu ska jag in till huset och äta frukost.
På tal om det, har ni druckit brämhults jordgubb/lime-juice? Om inte, gör det! Sjukt gott.


Feed your soul!

Vad har du på hjärtat?
Postat av: erica

vart fan får du alla pengar ifrån kvinna? ;O

2008-03-05 @ 21:48:03
URL: http://ericajonsson.blogg.se
Postat av: erica

vart fan får du alla pengar ifrån kvinna? ;O

2008-03-05 @ 21:48:46
URL: http://ericajonsson.blogg.se

Comments

Name
Remember me

Email (not published)

blog

Comment

Trackback
RSS 2.0