Da byggerz are bäck :O

GAH! The byggarbetare (som bygger om vår nedervåning) are back. Jag glömde och sprang in i huset i bara underkläderna IGEN. Pinsamt :S


Vad har du på hjärtat?
Postat av: C O D Y -

aha okey;) yes jag pendlar! eller mina föräldrar jobbar i göteborg så åker med dem också=)kan jag lägga till dig under mina länkar=D ?

puss

2008-11-10 @ 09:57:47
URL: http://codyy.blogg.se/
Postat av: Mimmi

svar: Jag vet faktiskt inte, halsduken är köpte för flera år sedan och finns inte kvar nu :)

2008-11-10 @ 11:32:47
URL: http://bubbelsnubbel.blogg.se/
Postat av: Katja

ja dom är ju så fina!

2008-11-10 @ 15:01:21
URL: http://candygal.blogg.se/
Postat av: partykatten.

HAHA har hänt mig med!!

2008-11-10 @ 15:09:48
URL: http://partykatten.blogg.se/
Postat av: Andreas

shit, jag trodde det var mycket sällsynt med så stora vågor :P 3meters lär juh räcka ett bra tag^^

är juh uppvuxen på östkusten, o inte vid vattnetJa, 4månader blire^^ sen kanske vi kör en månad hemma i stugan när vi kommer tillbaka, för de stänger senare i sverige.

Vart vi ska bo? vem behöver nån stans o bo?:P Vi jobbar på det, hehe. Men det löser sig när vi kommer dit, alla gör på det sättet typ.Fan va du sysslar med många saker, såg det när jag bläddrade tillbaka i din blogg lite :)

Jag vill oxå kunna spela trummor, det är mäktigt. Fast hellre skulle jag vilja kunna spela saxofon, jag lyssnar inte på sån musik, men ljudet är så rått o bara härligt :)

Sen så åker jag juh skidor *surprise! o så åker jag longboard, men det vart lite tunt med det i sommras då jag jobbat varje dag. Fota är kul, ta hand om o köra bilen^^ Och sen så har jag en oerhört stor passion för fiskar, i akvarium alltså, vilket håller på o spåra ur :PVad heter erat band? är ni bra?:P spelar ni typ rock, gissar jag :)2008-11-10 @ 16:22:01
URL: http://finnemang.blogg.se/
Postat av: Nina

hihi stackare! men dom blev säkert glada! ;)

2008-11-10 @ 17:20:01
URL: http://totalflopp.blogg.se/
Postat av: ERIK

ja, jag tror jag ska köpa en av dom :P

2008-11-10 @ 17:24:38
URL: http://eerikandersson.blogg.se/
Postat av: Andreas

haha.... nej:| jag skojar inte, vi vet inte vart vi ska bo än:P men det löser sig^^Ja de flesta tycker det är jobbigt o sköta sina fiskar, iof har jag varit lite slarvig då jag jobbar från 7 till 9 på kvällen för att få ihop lite extra pengar:) vad pluggar du då o vilket år? 2an va? eller du kanske är född sent på året :)

asså, jag har både fler o större akvarium än vad de flesta har, men inte så mycke fisk just nu pga att jag lixom ska resa bort o vill inte packa på mamma o pappa hur mycket som helst, även fast de tycker det är kul:P Mamma är typ kär i min sköldpadda, har en sån oxå ^_^Tyvär så kan jag inte spela något o inte sjunga heller, fast sjunga är kul när ingen hör, typ när ja kör bil på jobbet:P

Har ni ingen myspace, för vem har inte det? Jo jag såg att du adda mig på ansiktsboken:)

2008-11-10 @ 22:40:14
URL: http://finnemang.blogg.se/

Comments

Name
Remember me

Email (not published)

blog

Comment

Trackback
RSS 2.0