Oilily laptop bags.

Oh är helt inne i något laptoprus, hoppas lite på att min ska komma typ varje dag! 
Har köpt en liten vit mus och är på jakt efter en nice laptopbag att ha när jag reser osv (hahaha känns som om jag är kisse/amir som shoppar bling till en ännu ej köpt chihuahua). Hur som helst, elgiganten, onoff och  alla sånna ställen har bara skittråkiga väskor ju?! Svarta och ja.. svarta. Klickade runt lite och hittade finally hittade jag det jag sökte:
Yes vad säger man. fulländad!
Får se om jag tar den smala eller den stora bara.. Vad är smartast?! En liten som tar lite plats eller en stor där man får plats med allt?


Oilily har för övrigt fler good-looking bags.Vad har du på hjärtat?
Postat av: Sofie

oh, schyssta! beror lite på hur mycket du ska bära den säger jag. schysst att ha en väska att få i mycket grejer i, men att bära lap top blir snabbt tungt för axeln tycker jag, framförallt om man har andra prylar i väskan, och då har jag ändå en liten 12-tums mac. jag pallade inte axelväska efter ett tag (även om det lätt är snyggare) så jag kör på klassiska dakines laptopryggsäck för min bebis. bra om man vill cykla eller skejta med den också tänkte jag, även om jag väl ska försöka undvika skejting med laptopen just.

men det kanske bara är jag som är svag i axeln med, jag vet inte. :)

kolla förresten så den har bra vadd för datorn med, annars får du kanske extravaddera lite om du tänker stöta emot grejer, typ cykla med den eller så. :)den här har jag, facket längst ut är kylfack :D

http://www.surfboardsetc.com/images/product/limages/317393.jpg

2010-01-05 @ 23:05:51
Postat av: aleks

riktigt fina! vart kan man köpa dessa och hur mkt får man betala?

2010-01-06 @ 01:21:41
URL: http://completeyoff.blogspot.com
Postat av: aleks

vill passa på att fråga om du någon gång hört talas om denna sida: http://www.lapoint.se/

2010-01-06 @ 20:17:33
URL: http://completelyoff.blogspot.com

Comments

Name
Remember me

Email (not published)

blog

Comment

Trackback
RSS 2.0