svar

Alohaa, blev ganska många surffrågor haha. Här kommer lite svar!


Ligger din lägenhet i varberg å bor du där med din pojkvän?
Var ser du dig själv om 10 år?
Svar: Yes min lägenhet är har i varberg och bor tillsammans med pojkvän (som ju nu har fått den vuxna titeln SAMBO haha). Om 10 år jobbar jag med något ballt och helst har jag varit några år utomlands och jobbat och så har jag förmodligen första barnet på g!


Hur lärde du dig att surfa/ hur kom det sig att du började? och hur lång tid tar det ungefär för en att lära sig?:)
Svar: Jag började vindsurfa redan när jag var liten eftersom jag föddes in i ett folkabussliv bland sanddynor och neonfärgade surfbrädor av två surfande föräldrar! Att vågsurfa började jag först med typ för något år sen då jag ville ha något mer/annat att göra i vattnet :)

Hur lång tid det tar? Det beror heeeeelt på! Vissa kan bli riktigt grymma på kanske två-tre år och vissa kämpar hela livet men blir ändå aldrig riktigt bra (typ jag hahahaha!!)


hur fick du intresset för surfing ? :)
Svar: Genom mamma och pappa :)

varför började du surfa?
Svar: Det bara föll sig ganska naturligt!

Hej, Inspereras sjukt av din blogg, du får mej och vilja surfa! :)
"Hur långt hår har du?"
Svar: Tack, vad kul! Kör hårt! Typ såhär långt:



Alla frågar om surfing, så jag får väl göra det också.. Ge mig lite tips på bra surfställen och allmänna surf tips. Jag har provat och tyckte det var riktigt kul men har inte fått tillfälle att surfa mer tyvärr, vill verkligen lära mig så alla tips är välbehövliga :)

Svar: Aah vad härligt!! Nej men gud vad ska jag säga, träna träna träna nöta nöta nöta paddla paddla paddla! (Antar att vi pratar om vågsurfing nu). Tyvärr finns det ingen genväg till att lära sig surfa så det är bara to get out there! Köp en stor longboard och bara kör så ofta det går. Om du ska vågsurfa i sverige så är det ju typ varberg, mölle, torö som dom flesta surfar, men det finns ju massa fler ställen! Det går ju att surfa överallt där det finns lite vågor, bara man har en stor bräda. Annars är ju en kul grej att åka på en surfresa med surfakademin!


Hur länge har du surfat och hur är surfplatser här i Sverige? Är så enormt sugen på att lära mig också, verkar så galet kul.

Svar: Jag tror jag vågsurfade typ första (riktiga) gången på maui 2009. Eller nä jag hade nog surfat några gånger innan. Aja har inte vågsurfat så länge hur som helst :) Det ÄR galet kul (men svårt)!
Att surfa i sverige är ju inte som att surfa utomlands såklart, men det går hur bra som helst (till skillnad från vad alla tror). Man behöver bara lite större bräda och lite mera tålamod!


Hej!
Jättfin blogg! :)
Vart någonstans i världen skulle du helst av allt vilja resa till?
Dit jag helst av allt skulle vilja åka till har jag redan varit (maui) och kommer snart åka till igen! Men det finns maasssa ställen jag skulle vilja besöka också, typ costa rica, bonaire, nya zeeland, bali, indien, biarritz, hela afrika, usa (fastlandet alltså), med flera..


Vem är du kär i? :)
Markus såklart! :)



Sådeer, vad kul! Hoppas ni fick svar på det ni undrade!
Imorse körde jag för övrigt väldigt överriggad 5.3, sen riggade jag ner till 4.7 men då droppade det istället, haha så kasst. Men det var kul ändå och nu har jag göttig träningsvärk i axlarna!


Vad har du på hjärtat?
Postat av: Julia

Hoppas det går bra med en fråga till! Ger du surflektioner i Varberg? Bor i Kungsbacka och vill verkligen lära mig! :)

2011-08-29 @ 04:12:38
URL: http://hornebrant.blogg.se/

Comments

Name
Remember me

Email (not published)

blog

Comment

Trackback
RSS 2.0