brrr

Aloha Emma,

I just checked my schedule today and I have just (1) unit available in March, just to let you know.


Aloha,
Matt


Gah inte vad man vill höra när man inte har allt klart för sig, men det är väl bara att köra.. man måste ju börja med något. Han vill ha mitt kortnummer och utgångsdatumet, är lite osäker på om han bara vill ha det som en försäkring eller om han faktiskt kommer kunna dra pengarna själv då. Någon som vet, KAN man dra pengar om man inte har cvc-koden?!

Vad har du på hjärtat?
Postat av: Sandra

Hej! Jag har hört att man kan de, men är lite osäker, på vissa hemsidor på nätet behöver man inte alls koden, men genom att knappa in numret på kortet och utgångsdatumet på en kassaapparat dras de utan nå konstigheter, så var försiktig med att ge ut numret. Ha en fortsatt bra dag! :)

2011-12-13 @ 23:37:49
URL: http://sandrampersson.blogg.se/
Postat av: Rasmus

Tjenare Emma.

Vet inte om du har Swedbank eller vad du använder dig utav för bank.Men swedbank har iallafall e-kort som man kan själv bestämma utgångsdatumet på och hur mkt pengar som får dras MAX. Även en CVC-kod finns med på det kortet.

Ett virtuellt bank-kort helt enkelt. Där du själv sätter gränserna så de inte kan länsa hela ditt bankkonto.Ge aldrig ut ditt kontonummer om du frågar mig! :)

Trevlig kväll

2011-12-13 @ 23:44:10
Postat av: Monika

Hej! Jag skulle aldrig ge ut mitt kontonummer. Känns lite läskigt. Fråga om du kan få en faktura eller något liknande så att du betalar själv med ditt kort. Så gjorde jag när jag bokade min jorden runt resa.

2011-12-14 @ 14:39:51

Comments

Name
Remember me

Email (not published)

blog

Comment

Trackback
RSS 2.0