Helt rätt.

Idag har jag och Linn varit på textilhögskolan och kikat runt lite. Det kändes precis som när jag för första gången gick in i textilsalen på rosenfred (i 9an när man skulle göra gymnasievalet) och ba: "HÄR, precis här, vill jag vara de närmaste åren". Helt solklart.. Vad har du på hjärtat?
Postat av: lisa

åh gud va kul!!

ska du flytta till borås då eller pendlar du?

jag bor ju där och pluggar på högskolan. :)

2011-01-31 @ 00:58:15
URL: http://gogopop.blogg.se/
Postat av: Hje

Skön feeling när allting klickar sådär! ;)

2011-02-02 @ 16:15:45
URL: http://hje.blogg.se/
Postat av: lisa

svar: åh hoppas du kommer in! -håller tummarna-

jag tipsar dig redan nu att skapa en användare på ab bostäder i borås och på akelius.ab bostäder erbjuder vissa studentlägenheter, men också vanliga hyresrätter och där regerar kö-systemet. ju mer kö-poäng du har desto snabbare får du lägenhet. områden att undvika; hässleholmen!

där bodde jag från oktober till april och jag trivdes inte alls och det är typ borås mest osäkra och tyvärr billigaste område.akelius däremot har också studentlägenheter och hyresrätter. jag har akelius som min fastighet nu och jag trivs dunderbra! jag bor 5 min från skolan (alltså huvudbyggnaden och inte textilhögskolan som ligger på andra sidan stan ^^)weland fastigheter är också en sida du ska kolla in på. mina kompisar som bestämde sig för att flytta ihop sökte lägenhet där och fick en jättesnabbt!nu låter jag som värsta försäljaren här. men lite tips! det är bara att fråga på om du undrar något! :)jag bor som sagt i borås, men jag pendlade i början. mår tyvärr illa av att åka buss så det var främst därför jag flyttade. men också för att lämna föräldraboendet och bo själv. :)

2011-02-02 @ 22:16:49
URL: http://gogopop.blogg.se/

Comments

Name
Remember me

Email (not published)

blog

Comment

Trackback
RSS 2.0