Healing

En annorlunda torsdagskväll. Jag har blivit healad. (Vad konstigt det ordet ser ut. Healad... Healing, ja ni fattar.) Och inte alls av någon mystisk tant med sjalar ner till fötterna, utan en helt normal (med lite speciella kunskaper dock) supersnäll kvinna. Vet inte riktigt vad jag ska säga, kändes väldigt märkligt men samtidigt true på något sätt. Hon kände saker i min energi som jag hade en förklaring till och som hon inte på något sätt kunnat veta, osv. Till exempel gick jag in med knät i väggen igår (gjorde skitont), det första hon sa när hon började heala var ungefär "jag känner av höger knä, har du ont där?". Blev asförvånad, helt sjukt faktiskt! Och efterhand blev det mer djupgående saker än så. Riktigt häftigt ändå. Ska bli healad imorgon igen, ska bli spännande att se vad som händer...


Vad har du på hjärtat?
Postat av: julez

vem blev du healad av?

jag har verkligen börjat bli övertygad om att det fungerar. var sjukt skeptisk innan, men det jag har upplevt kan fan inte vara hittepå. kul att du också har testat på!

du får uppdatera om morgondagen!

2011-03-04 @ 01:26:41
URL: http://ladyloretard.blogspot.com
Postat av: garden

Åh, vad kul! Jag har själv en terapeut jag pratar med typ en gång i månaden och får lite "medial rådgivning". Synd bara att det ska vara så himla dyrt annars hade jag ringt mer :P Healing har jag också fått några gånger, men inte just av henne. Har en faster som håller på med komplementär medicin/massage/healing. Så det är kul när fler folk upptäcker de här områden.

ha det bra

2011-03-06 @ 20:08:56
URL: http://gardenspells.blogg.se/

Comments

Name
Remember me

Email (not published)

blog

Comment

Trackback
RSS 2.0