Fråga.

Postat av: Johanna

Grattis!

Men jag har en liten fråga du gärna får svara på! Jag funderar på att dra på surfcamp i fuerteventura nästa sommar och jag har aldrig surfat (vågsurf snackar vi om) förut. Min fråga är dåå, är det värt att åka dit om jag aldriga har surfat förut och är det skiit svårt i början?
Lite konstig fråga kanske men är nyfiken :D

Löööv din blogg föresten! :D


SVAR:

Tack Johanna! Tänkte att jag kunde svara på din fråga i ett inlägg, kanske en bra bloggidé?
Grymt att du ska lära dig surfa! Det är verkligen värt att åka till fuerte, har dock inte varit där själv sen typ 2002 (vågsurfade inte då), men har hört att det finns snälla spots :) Att just åka på camp med instruktörer och andra glada surfsugna människor är nog nästan det roligaste sättet att lära sig surfa på. Blir säkert grymt! Se bara till att det verkligen är ett nybörjarcamp. Och jovisst, det är skiiitsvårt i början, faktum är att det är skitsvårt över huvud taget. Var beredd på att det blir typ 95% paddlande och badande och kanske 5% riktig surfing, men de är just de där 5%en som gör att man vill fortsätta, trust me!

Lycka till :)


Fuerteventura


Vad har du på hjärtat?
Postat av: Johanna

Super tack för svaret! :D

2010-08-06 @ 00:16:33
URL: http://www.thegirlinconverse.devote.se
Postat av: Linnea

Fan vad coolt med vågsurfing. Verkar verkligen asballt. Har varit på fuerte och det verkar vara ett bra ställe för just den typen av sport eftersom det blåser som fasen och är mycket vågor. Tror det betyder vindarnas ö eller liknande (eller så är det det den kallas kanske)

2010-08-07 @ 01:33:26
URL: http://katinaheldine.blogg.se/

Comments

Name
Remember me

Email (not published)

blog

Comment

Trackback
RSS 2.0