THE TRUTH

Oj då, jag trodde att humorn skulle lysa igenom mitt förra inlägg, men när till och med brorsan börjar fråga om vi verkligen köpt den där bilen kände jag att mitt message inte riktigt gick hela vägen. My bad.

Verkligheten ser istället ut såhär, en skruttig grön sak. Som vi hyr av Kimo's. Biltips nr 1. Det är sjukt smidigt att hyra, den står på flygplatsen när vi kommer, vi lämnar den på flygplatsen när vi åker hem, pengarna dras från kontot när vi fått bilen och är det något som strular är det bara att åka till kimos. Något enklare än att köpa en egen bil alltså. Visst kanske man kan tjäna på att köpa en bil, men då får det nog vara något riktigt rötägg till fordon.

Inte för att våran är så fräsch haha. Vi har silvertejpat fast inredningen på framdörrarna så att det ska gå att stänga dem, passagerarsidan går inte att öppna inifrån, man får vrida om nyckeln två gånger innan den startar, men annars så! Den duger hur bra som helst. Biltips nr 2, verkligen värt att hyra en bil där vindsurfgrejerna går in, så slipper man ha all skit på taket hela tiden. Då är det ju också lugnt att lämna grejerna där när man vill hitta på något annat under dagen.


aloha!


Vad har du på hjärtat?
Postat av: Mikaela

menade det! tyckte det lät helt galet men när alla andra verkade köpa det tänkte jag att "jaja Mikaela, inse bara att du har noll koll på hur det går till ute i världen". Men tydligen inte! HAHA :)

2012-03-26 @ 14:42:31
Postat av: juana

iih, lät lite riskabelt det där med att inte kunna öppna dörren inifrån..

2012-03-28 @ 20:20:19
URL: http://tradkoja.blogg.se/

Comments

Name
Remember me

Email (not published)

blog

Comment

Trackback
RSS 2.0